Deze website maakt gebruik van Cookies. Door de website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van Cookies. Privacyinformatie
OK

Hofmann International

Advocaat en Belastingadviseur Duitsland

Advocaten en Belastingadviseurs in Duitsland

Voor particulieren

Heeft u vragen over het duitse rechtsstelsel, wetgeving of belasting?

Wanneer u als persoon met de nederlandse identiteit in aanraking komt met instituties of autoriteiten in Duitsland - dan krijgt u te maken met zowel het Duitse als het Nederlandse Rechts- en Belastingsysteem.

Waar krijgt u mee te maken als u in Duitsland gaat wonen, een vakantiehuisje koopt of investeert in vastgoed? Welke wetten gelden er in het geval van een verkeersongeval? Wat gebeurt er als u gaat trouwen in Duitsland, of als er een verandering optreedt in uw gezinssituatie? Heeft Duitsland een kindergeld regeling? Hoe zit het met het erfrecht in Duitsland? Wat moet u weten om uw nederlands pensioen te kunnen genieten in Duitsland?

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van uw specifieke vraag. Ons advies is altijd toegesneden op uw unieke situatie. Als particulier in Duitsland kunt u erop vertrouwen dat wij alle relevante wetgeving en regelingen in heldere taal uitleggen en toepassen in de meest effectieve en kosten-efficiënte manier.

Diensten voor particulieren

Wij assisteren en ondersteunen particulieren in alle juridische en fiscale zaken.
Wij richten ons met name op advisering in Erfbelasting en Vastgoed investeringen / Vakantie verblijven in Duitsland.

Informatie over vastgoed in Duitsland

Erfrecht en erfbelasting in Duitsland: Belangrijke punten voor Nederlanders

Vastgoed kopen in Duitsland

Vastgoed in Duitsland - Verhuren in Duitsland

Vakantiehuis Duitsland - Belasting over huurinkomsten in Duitsland

Vakantiehuis Duitsland - Belastingvoordelen vrije beroepsoefenaars

Wij zijn u graag van dienst

Wij staan klaar om u te adviseren en assisteren - vanaf het moment dat u in aanraking komt met het Rechts- en Belastingsysteem in Duitsland, tot aan een volledige en accurate behandeling van alle werkzaamheden die daarbij komen kijken.


Neem contact op met een van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek hoe wij u het beste kunnen bijstaan in uw specifieke situatie.

Neem contact met ons op