Deze website maakt gebruik van Cookies. Door de website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van Cookies. Privacyinformatie
OK

Hofmann International

Advocaat en Belastingadviseur Duitsland

Wie zijn wij

Duitse Belastingadviseurs en Advocaten die Nederlands spreken

Historie

Hofmann International heeft een rijke historie. Inmiddels meer dan 60 jaar geleden starten Friedrich en Ingetraut Hofmann vanaf de keukentafel met het ondersteunen van lokale handelaars en winkeliers met hun boekhouding en belastingaangiftes. Dankzij hun harde werk en toewijding groeide het team gestaag en kon de keukentafel snel verlaten worden. Toen zoon Albrecht Hofmann in 1980 in de zaak kwam, werden zijn juridische diensten als Advocaat geïntegreerd met de boekhouding - en belastingdiensten - en werd het aantal kantoren uitgebreid. Toen in 1989 West en Oost Duitsland werden verenigd, zagen wij de kans om ook hier een kantoor te openen voor juridische-en belastingadvies.

Vervagende grenzen

In een steeds meer verbonden Europa kwamen veel Nederlanders wonen, ondernemen en/of werken in Duitsland. Door onze persoonlijke verhouding met Nederland en de Nederlandse taal ontstond op natuurlijke wijze onze focus op Nederlanders met grensoverschrijdende activiteiten in Duitsland.


Inmiddels is ons team flink gegroeid en werken wij nauw samen met kantoren door heel Duitsland. Onze adviseurs spreken Nederlands en zijn goed thuis in zowel het Nederlandse als Duitse systeem.

Onze aanpak

Wat door alle jaren heen constant is gebleven, is onze pragmatische aanpak en persoonlijke benaderbaarheid.
Onze ondernemingsvisie is om hooggekwalificeerde diensten te verlenen aan ondernemers, werknemers en particulieren - met als doel de meest gunstigste en economische oplossing te vinden voor onze cliënten.
Al meer dan 60 jaar staan wij bekend om onze persoonlijke benadering voor tarieven die ook kleine ondernemingen en particulieren kunnen betalen.


Als het uw voorkeur heeft, ontmoetten wij u nog steeds graag aan de keukentafel!


Neem contact met ons op via de Contact pagina.

Samenwerkingsverbanden

Wij werken nauw samen met Woertge Rechtsanwälte voor clienten in de Bavaria streek.

Wij zijn u graag van dienst

Wij staan klaar om u te adviseren en assisteren. Gaat u in Duitsland een bedrijf beginnen of een vestiging openen? Koopt u een huis in Duitsland of gaat u investeren in vastgoed? Gaat u als Nederlander werken voor een Duitse werkgever? Bent u als particulier betrokken bij grensoverschrijdende activiteiten?

Wij helpen u graag bij alle juridische, financiële en belastingtechnische vertegenwoordiging en ondersteuning.
Neem contact op met een van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek hoe wij u het beste kunnen bijstaan in uw specifieke situatie.

Gedetailleerde informatie is beschikbaar op de paginas:
OndernemersWerknemersParticulieren

Neem contact met ons op