Deze website maakt gebruik van Cookies. Door de website te gebruiken stemt u in met ons gebruik van Cookies. Privacyinformatie
OK

Hofmann International

Advocaat en Belastingadviseur Duitsland

Werken in Duitsland

Onze belastingadvies en juridische diensten voor werknemers

Gaat u werken in Duitsland?

Waar krijgt u mee te maken als u gaat werken in Duitsland? Als u een baan accepteert en eventueel in Duitsland komt wonen - dan krijgt u te maken met zowel het Duitse als het Nederlandse Rechts- en Belastingsysteem.


Welke juridische zaken krijgt u dan mee te maken? Welk rechtssysteem is van toepassing?
Hoe zit het als werknemer precies met belastingen, arbeidsrecht en contracten? Hoe zit het met de sociale verzekering voor ziekte of werkloosheid? En wat gebeurt er met uw pensioen? Wat zijn de gevolgen wanneer u in Duitsland gaat wonen? En wat zijn hiervan de implicaties voor uw gezin?

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van deze vragen en hoe dit invloed heeft op uw unieke situatie. Wanneer u als werknemer gaat werken in Duitsland kunt u erop vertrouwen dat wij alle relevante wetgeving en regelingen in heldere taal uitleggen en toepassen in de meest effectieve en kosten-efficiënte manier.

In de video hieronder introduceren wij wat er komt kijken als u gaat werken in Duitsland.

Diensten voor werknemers

Belastingadvies


Juridisch advies


Juridisch vertegenwoordiging

Informatie voor werknemers

Arbeidsrecht in Duitsland

Inkomstenbelasting in Duitsland

Belastingplicht in Duitsland

Werken in Duitsland - Kindergeld in Duitsland

Wij zijn u graag van dienst

Wij staan klaar om u te adviseren en assisteren de Duitse belastingen en wetgeving efficiënt en effectief te navigeren wanneer u gaat werken in Duitsland. Onze ondersteuning is altijd uniek voor uw situatie. Overweegt u een baan in Duitsland te accepteren? Bent u gewend uw eigen aangiftes te verzorgen en bent u benieuwd hoe dit in Duitsland werkt? Of wilt u zorgenvrij weten dat uw volledige belasting administratie wordt verzorgd?


Wij hebben in alle gevallen de juiste ervaring en expertise in huis om u te ondersteunen op de manier die past bij uw unieke situatie en wensen.

Neem contact op met een van onze vestigingen voor een vrijblijvend gesprek hoe wij u het beste kunnen bijstaan in uw specifieke situatie.

Neem contact met ons op